Mangler du inspiration til julegaven?

Mangler du inspiration til julegaven?

|
Bolig Dyson Hår

Forvandl dit hjem med dysons innovative produkter

Hvis du endnu ikke har oplevet glæden ved dyson, så vil vi varmt anbefale, at du gør det. vi er begejstrede for at præsentere dig for det engelske mærke dyson, der er kendt for deres støvsugere, stylingværktøj og meget mere. med dyson får du ikke blot en almindelig støvsuger; du får innovativ teknologi, der løfter brugeroplevelsen til helt nye højder. i over 30 år har dyson leveret højteknologiske løsninger til hjemmet, og deres engagement i innovation fortsætter ufortrødent. grundlagt i 1991 af sir james dyson, havde virksomhedens vision at designe husholdningsprodukter med avanceret teknologi for at gøre dem mere brugervenlige. allerede i 1978 besluttede james dyson at skabe en poseløs støvsuger på grund af sin frustration over, at sugestyrken svækkedes, når posen fyldte sig op.

Innovation i centrum

Efter fem års hårdt arbejde og over 5.000 prototyper senere præsenterede han verdens første poseløse støvsuger. denne opfindelse er primært, hvad dyson er kendt for i dag. dyson-produkter sælges nu i 65 lande over hele verden. virksomheden består nu af over 1.000 ingeniører, der arbejder utrætteligt på at udvikle nye, innovative løsninger til dig. dyson-produkter bygger på omfattende forskning, og de fortsætter med at udvikle og designe for at sikre den højeste kvalitet. i dag inkluderer deres bestsellers dyson-støvsugere, robotstøvsugere og avancerede stylingprodukter. heldigvis kan du finde dem alle lige her på vores hjemmeside - hvis du kan vælge bare én.

En klasse for sig - dyson støvsugere

Siden 1978 har dyson kontinuerligt forbedret deres poseløse støvsugere, hvilket har resulteret i forskellige modeller, der passer til enhver type hjem. først og fremmest er der den klassiske model, trådløs og poseløs, med en digitalt styret motor, der giver nem manøvrering rundt i dit hjem. dysons højteknologiske støvsugere er utroligt kraftfulde og sikrer, at alt støv og snavs samles effektivt under rengøringen. du vil også finde modeller med en fastgjort støvsugerslange for ekstra alsidighed. dyson følger med i teknologiens udvikling og er blandt de første til at levere produkter af topkvalitet. vi tilbyder også et udvalg af støvsugere fra mærker som obh nordica her hos emmaliving.

Stylingprodukter til de kræsne

Vi værdsætter stylingprodukter, og vi tilbyder et bredt udvalg af mærker, der leverer kvalitetsprodukter. dyson er kommet med i konkurrencen med innovative produkter fyldt med topmoderne teknologi. blandt dem er en hårtørrer, der er utroligt effektiv og tørrer dit hår på ingen tid. disse produkter er lette og brugervenlige. med en dyson-hårstyler kan du ikke kun tørre dit hår hurtigt, men også style det præcist som du ønsker. i stedet for at udsætte dit hår for høj varme bruger dyson coanda-effekt-teknologi, der arbejder med over 100.000 omdrejninger i minuttet, hvilket gør det muligt at style dit hår uden at udsætte det for ekstrem varme.

Forbedring af dit hjems luftkvalitet

Når det kommer til indendørs luftkvalitet, tilbyder dyson produkter, der sikrer, at dit hjemmiljø er i top. du vil finde forskellige luftrensningsapparater, luftfugtere og varme/køle-enheder, der gør dit hjem mere behageligt. dyson har også fokuseret på kvalitet og avanceret teknologi i disse produkter. disse produkter har også et strømlinet og moderne design, så du kan have dem i dit hjem uden at tiltrække for meget opmærksomhed.

Dyson - design af fremtidens hjemmeteknologi

Hvis du vil være i front med den nyeste teknologi, der både er kraftfuld, smart og funktionel, er dyson det perfekte valg for dig. du får enestående ydeevne i hvert produkt sammen med bekvemmeligheden ved moderne design. du kan vælge farvekombinationen for mange modeller, så de passer til dine præferencer. med dyson undgår du ikke kun tab af sugestyrke over tid, men også frustrationen over opbevaring af en stor støvsuger.

Køb dyson produkter her

Hos emmaliving tilbyder vi et bredt udvalg af dyson produkter, så du nemt kan finde det, du har brug for. når du har fundet det ønskede produkt, sørger vi for resten. når du handler online hos os, sikrer vi levering inden for 1-3 arbejdsdage. så sig farvel til lange ventetider og begynd at bruge din nye dyson-støvsuger, robotstøvsuger eller styler med det samme.

Udover Dyson håretørre har vi testet begejstret over en støvsuger.

Tidligere var støvsugning en opgave, jeg absolut hadede. Jeg mener, hvem nyder egentlig at slæbe en tung maskine rundt i hvert rum, tilslutte den i en anden stikkontakt hvert femte minut og stikke hånden ned i en beskidt filter? Det gør jeg bestemt ikke. Især efter at have lært, hvor ofte jeg skulle støvsuge!

Så da jeg fik muligheden for at teste Dysons V11 Torque Drive ledningsfrie støvsuger, blev jeg nysgerrig. Dette moderne rengøringsredskab ligner mere et rumskib end en støvsuger, og den har mange imponerende funktioner. Det eneste minus?

Vi satte denne støvsuger på prøve, så du en gang for alle kan beslutte, om Dyson-støvsugere er pengene værd.

Læs mere eller køb den her
Dyson V11 Absolute ledningsfri støvsuger

Hvad er Dyson V11-støvsugeren?

V11 er mærket som "Dysons mest intelligente og kraftfulde ledningsfrie støvsuger." Den har op til en times driftstid og er egnet til brug på forskellige gulvtyper. V11 fungerer både som en almindelig, opretstående støvsuger og som en håndholdt renser til svært tilgængelige steder.

Derudover kan vi næsten garantere, at dette er den mest intelligente støvsuger, du nogensinde vil bruge. En LCD-skærm viser batteriniveau, tilbageværende køretid, påmindelser om filterrensning og blokeringer. Og det indbyggede Dynamic Load Sensor-system justerer automatisk mellem gulvtyper, så du ikke længere skal rode med pedaler og knapper, når du skifter mellem det tæppede gangareal og de træbelagte soveværelsesgulve.

Som en ekstra bonus er V11 en helt ledningsfri støvsuger og kører på den imponerende sugekraft, som Dyson er kendt for.

 • Ledningsfri
 • Elegant design og LCD-skærm
 • Tre intelligente rengøringsfunktioner: Eco, Auto eller Boost
 • Vejer lige under 7 pund
 • Batteri holder op til en time på en fuld opladning
 • Måler cirka 51 tommer lang, 10 tommer bred og 10 tommer dyb
 • Inkluderer flere vedhæftede filer og en nem monteringsstation
 • 2 års garanti

Udpakning af Dyson V11

Da Dyson V11 ankom, var jeg imponeret over, hvor meget de kunne pakke ind i en relativt lille pakke. Ved åbningen af pakken afslørede jeg støvsugeren, en forbindelsesaksel, adskillige vedhæftninger, en monteringsstation, en oplader og Torque Drive-hovedet.

Først så alle disse dele temmelig skræmmende ud. Men med hjælp fra brugsanvisningen havde jeg støvsugeren fuldt samlet på få minutter.

Næste skridt var at oplade maskinen. Da jeg bor i en lejlighed (hvor det er strengt forbudt at bore huller i væggen), valgte jeg bare at sætte støvsugeren direkte i vægopladningen. Men støvsugeren leveres med en monteringsplade, hvis du foretrækker det.

Sådan fungerer Dyson V11

Start med at vælge din ønskede strømtilstand: Eco, Auto eller Boost. Eco er til længere rengøringsprojekter og sikrer, at du får mest muligt ud af dit batteri. Auto-tilstand er en mellemindstilling, der hjælper din støvsuger med automatisk at tilpasse sin styrke, når du skifter mellem gulvtyper. Og Boost - en intens rengøringsfunktion, der suger selv det mest grundigt snavs og snavs. For at skifte mellem strømtilstande skal du blot trykke på en knap på støvsugerens LCD-skærm. (Ja, den er så fancy).

Når du har valgt en strømtilstand, starter du støvsugeren ved at holde udløseren nede. Denne design tager lidt tid at vænne sig til. Først troede jeg, at jeg gjorde noget forkert, fordi støvsugeren slukkede, når jeg lod den gå. Men i retrospekt hjælper denne funktion med at bevare din støvsugers batterilevetid, da den bruger strøm kun, når du rengør. (I modsætning til en standard støvsuger, der kører, indtil du slukker den).

Hvordan vi testede det

Rengøringstesten:
Træ- og flisegulve

Først støvsugede jeg trægulvene i min lejlighed i Eco-tilstand. Jeg var imponeret (og let skræmt) over, hvor meget støv og hår Dyson samlede op. Jeg betragter mig selv som en temmelig ren person, men denne maskine havde meget mere kraft sammenlignet med den støvsuger, jeg tidligere brugte. Og da jeg ikke behøvede at bekymre mig om at tilslutte den, kunne jeg flytte støvsugeren ind i svært tilgængelige områder, jeg aldrig tidligere havde kunnet nå, som under radiatorer. Dette var bare en af de steder, jeg ikke støvsugede, men burde.

Jeg måtte tømme støvsugerbeholderen to gange, da jeg støvsugede min lille etværelses lejlighed. Øv! Men heldigvis var processen super simpel. Jeg frakoblede maskinen fra aksen, trak den åbne beholderåbningen over skraldespanden og klikkede beholderen tilbage på plads.

Et par uger senere, efter en uheldig hændelse med morgenmad i mit køkken, prøvede jeg Dyson på mit flisegulv i køkkenet. Én gang i Auto-tilstand samlede den størstedelen af stykkerne op, og efter fem træk var gulvet helt fri for krummer. Torque-hovedets kraft sendte dog nogle større stykker ud i hjørnerne, men de var lette at finde og suge op i andet forsøg.

Jeg vil indrømme, at støvsugning i mit køkken gjorde mig nervøs. Da Dyson V11 bruger så avanceret teknologi, kan selv små mængder vand skade støvsugeren. Jeg er omhyggelig med kun at rengøre mine køkkengulve, når jeg er sikker på, at der ikke er våde pletter fra opvask eller skylning af grøntsager. Jeg undgår også badeværelset helt.

Rengøringstesten:
Gulvtæpper og tæpper

For virkelig at strække denne støvsugers ben tog jeg den med til mine forældres hus, som har gulvtæppe, trægulve og flisegulve. Min mor var oprindeligt skeptisk - hun ændrer normalt indstillingerne mellem hver gulvtype - men blev øjeblikkeligt forelsket. Dyson klarede sig lige så godt på gulvtæppe som på trægulv, og sukkede en fuld beholder med støv, hår og snavs op. (Og min mor er mere nøjagtig med sin støvsugning end jeg er!) Det eneste drawback? På visse indstillinger var det lidt svært at skubbe på gulvtæppet.

Jeg brugte også Dyson til at rydde op i en plante, der faldt på mit tæppe. På blot én gang var alt skidtet og snavset væk. Det var, som om snavset aldrig var sket! Jeg skulle dog være forsigtig med at støvsuge nær kanterne, da Dyson prøver at suge tæppet selv op.

Rengøringstesten:
Møbler

Jeg testede også håndstøvsuger vedhæftningerne på min sofa. Først tilsluttede jeg ved et uheld den forkerte vedhæftning, men maskinen advarede mig hurtigt med en advarsel på LCD-skærmen. Når jeg havde rettet min fejl, satte jeg støvsugeren i Boost-tilstand og arbejdede mig rundt om møblerne. På mindre end fem minutter var det fri for krummer og lige så rent som ved købet. Jeg bruger ofte håndstøvsugerfunktionen i min bil også. Find ud af, hvad de bedste håndstøvsugningsmuligheder er til dine støvbekæmpelsesbehov.

Opdatering om Dyson V11

Jeg har brugt Dysons V11 Torque Drive ledningsfrie støvsuger i over to år nu - og jeg elsker den stadig. Jeg er flyttet til en større bolig med træ- og flisegulve, og Dyson V11 holder støv, snavs og andet skidt væk. Plus, den kører og oplader stadig som den dag, jeg først åbnede den! De eneste tegn på slid er nogle mærker på Torque Drive-hovedet.

Åh, og min mor er officielt en omvendt også. Hun købte en Dyson V11 for at samle hundehår op, som min søsters golden retriever efterlader. Trods alt er Dyson kendt i branchen for at lave en af de bedste støvsugere til dyrehår.

Den ene (lette) ulempe ved denne støvsuger er, at den ikke har en våd mulighed. Selv små mængder vand kan skade LCD-skærmen og andre smarte komponenter, så jeg er ekstra omhyggelig, når jeg støvsuger mit køkkengulv. I øvrigt er her flere ting, du aldrig bør forsøge at støvsuge.

Fordele

 • Ingen ledning betyder, at du kan bruge støvsugeren overalt
 • Nem at bruge og oplade
 • Samler en masse snavs, støv og skidt op
 • Tre rengøringsfunktioner til alle opgaver
 • En række vedhæftninger til rengøring af møbler, trapper og andre vanskelige steder
 • Lavprofilhoved gør det nemt at støvsuge under senge og sofaer
 • Batteriet holder til flere korte rengøringssessioner eller en lang
 • Velrenommeret Dyson-navn
 • 2 års garanti

Ulemper

 • Nogle kan finde det svært at bruge udløseren
 • Kan være svært at skubbe på gulvtæpper
 • Ikke egnet til våde eller fugtige områder (f.eks. køkkener og badeværelser)
 • Med en pris på over 700 dollars er denne støvsuger en investering

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan rengør du en Dyson V11-filter? Rengøring er nemt! Drej simpelthen den lilla del af støvsugerhovedet for at fjerne filteret. Skyl det under koldt vand og lad det tørre helt, før du sætter det tilbage i støvsugeren.
 • Hvordan tømmer du Dyson V11? For at tømme Dyson V11 skal du fjerne aksen og eventuelle vedhæftninger, placere støvsugerhovedet over en skraldespand og trykke ned på den røde arm for at frigive skraldet. Lejlighedsvis kan du nå ned i beholderen for at nå skrald, der har samlet sig nær toppen af beholderen. (Dette sker for mig ofte, da jeg har meget langt hår.)
 • Hvor længe holder Dyson-støvsugere? Dyson V11 har 2 års garanti. Men med ordentlig pleje og vedligeholdelse kan din maskine holde i flere år.

Related Products

Se mere