Sommerens Duft-duel: Bedste parfumer til ham og hende

Når det kommer til sommerparfumer, er der intet som en god klassiker. Selvom der konstant kommer nye dufte på markedet, er der nogle klassikere, der bare aldrig går af mode. Jeg har samlet tre af mine yndlingsparfumer til kvinder sammen med deres matchende mandlige modstykker og vil sammenligne dem baseret på kompatibilitet og holdbarhed. At bære matchende dufte med sin partner kan virkelig fremhæve hinandens dufte og skabe en forstærket, harmonisk duftoplevelse.

En perfekt sommer er en sammensætning af utallige små elementer: de grønne palmeblade, der leder dig til stranden, melon-daiquiris du nipper til efter en dukkert i det glitrende blå hav, og solens varme stråler på din hud, mens du går forbi blomsterboder på en strålende søndag. Disse små øjeblikke skaber en følelse af magi, og det er netop denne magi, som denne duftguide handler om: alt, der dufter af sommer.

Selvom vi stadig mangler en duft inspireret af slushice, har vi samlet vores favoritter, der perfekt indfanger sommerens essens. Disse dufte er ideelle til at ledsage dig gennem solrige dage og lune sommernætter.

**Solskin**

Selvom vi aldrig har sat fod på solen, kender vi alle følelsen af solens varme stråler på huden. Disse dufte indkapsler præcis den eufori og glæde, som solskinnet bringer.

*Sol de Janeiro SOL Cheirosa ’62 Eau De Parfum*

Har du nogensinde ønsket, at du kunne bade i duften af Brazilian Bum Bum bodycreme? Nu kan du. Denne duft med pistacie, vanilje og saltet karamel fanger perfekt det gyldne lys fra Rio de Janeiro.

*Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau De Parfum*

Forestil dig tuberose iført en tropisk frugthat, kombineret med en blanding af citrus og den chiceste solcreme – sådan dufter denne parfume. Den er lys og sprudlende, som navnet antyder.

*Clinique My Happy Lily Of The Beach Eau De Parfum Spray*

"Bottled sunshine" lever op til sit navn med noter af solar lily og frangipani, der tilføjer ekstra lysstyrke. Denne duft bringer let solens varme til din dag.

*Floris Bergamotto di Positano Eau De Parfum*

Denne komplekse cologne følger solens rejse med noter af sprudlende citrus, ingefær og vanilje, og udvikler sig til en sensuel kombination af træ og amber, når solen går ned.

**Bølger**

Oceanens dualitet af ro og spænding findes også i disse dufte. De marine noter bringer både en forfriskende energi og en følelse af afslapning.

*Maison Margiela Sailing Day Eau De Toilette*

Forestil dig duften af vandet i Bora Bora – sådan dufter denne parfume. Med noter af rød tang, saltet ambergris og en dyb havduft er den en ægte akvatisk oplevelse.

*Giorgio Armani Ocean Di Gioia Eau De Parfum*

Denne parfume er en energisk bølge af salt, sandeltræ, pære og musk. Den giver en kølig fornemmelse, som når man dykker ned under havets overflade på en varm sommerdag.

*Ellis Brooklyn Salt Eau De Parfum*

Inspireret af bølger, kombinerer denne duft sandeltræ, magnolia og musk med kokos og Tahitian tiare-blomster. Resultatet er en sprød, saltet duft, der rammer som en bølge på stranden.

*Louis Vuitton Afternoon Swim Eau De Parfum*

Denne luksuriøse duft minder om at dokke sin yacht i solrige St. Tropez og dykke ned i det kølige vand. Med en blanding af saltvand og citrus, forankret af bergamot, er den sommer i en flaske.

**Blomster**

Nyd de bedste blomsterdufte, der blomstrer i varmere vejr, og undgå de tungere, pudrede noter. Disse dufte bringer sommerens florale skønhed til live.

*Coach Dreams Eau De Parfum*

Denne duft med gardenia, kaktusblomst og ambroxan er en flydende, blød blomsterduft, der er både frisk og sofistikeret.

*Maison Francis Kurkdjian L’eau A La Rose Eau De Toilette*

En peonduft, der gør blomsten retfærdighed. Med lag af viol, peon og pære, er den let og magisk.

*Prada Les Infusions Rose Eau De Parfum*

Denne friske og moderne rosenduft fanger den dugfriske morgen i en rosenhave. Perfekt til dem, der frygter tunge rosendufte.

*Dior For Ever And Ever Eau De Parfum*

En alsidig blomsterduft med noter af fresia, rose, jasmin og appelsinblomst. Den føles som en tur gennem en blomstrende have.

**Grønne Noter**

Giv det grønne sin ret og nyd duften af frisk græs og løv. Disse dufte er aromatiske og energigivende, perfekte til sommerens enkle glæder.

*Creed Original Vetiver*

Denne jordnære duft med vetiverblade minder om en varm dag på en uafskåret græsmark.

*Hermès Un Jardin Sur Le Toit Eau De Toilette*

Med grøn græs som central note, støttet af rød æble og rosmarin, er denne duft en luksuriøs, frisk oplevelse.

*Comme des Garcons Green Play Eau De Toilette*

En grøn duft med mint, enebær og lime, der udvikler sig til en fyldig blanding af basilikum og bergamot.

*Lancôme O De Lancôme Eau De Toilette*

En urteduft med basilikum, koriander og rosmarin, afbalanceret med mos og grøn citrus, der bringer sommerens friske vibes.

**Frugt**

Disse frugtagtige dufte er perfekte til at kvikke op på en varm sommerdag. Fra søde til syrlige, disse frugter bringer sommerens friskhed til dine puls punkter.

*Marc Jacobs Daisy Dream Daze Eau De Toilette*

En unik duft med longan bær (lychees' køligere fætter), der er lige så slående i duft som i smag.

*Guerlain Aqua Allegoria Passiflora Eau De Toilette*

Denne tropiske duft med passionfrugt, grapefrugt, citron og bergamot er en ægte sommerdrøm.

*Tom Ford Bitter Peach Eau De Parfum*

En skarp og elegant duft med noter af siciliansk blodappelsin, perfekt til sommerens chiceste øjeblikke.

*Solinotes Grapefruit Eau De Toilette*

Denne friske duft med grapefrugt, melon, pomelo og cedertræ er et frisk pust i sommerens varme.

**Gucci Guilty**

Gucci Guilty er kendt for at bryde med traditionelle duftingredienser til mænd og kvinder. Kvindeudgaven har noter af geranium, pink peber, lilla, fersken, amber og patchouli, mens mandeudgaven indeholder lavendel, citron, appelsinblomst, cedertræ og patchouli. Begge versioner er frugtige, men opvarmes af deres musky og søde patchouli-baser. Gucci Guilty er perfekt, hvis du elsker dufte, der efterlader et smukt duftspor uden at være overvældende.

**Issey Miyake L'Eau d'Issey**

Issey Miyake anvender usædvanlige og sjældne materialer til at skabe dufte, der fremkalder en følelse af tidløs frihed og ro. L'Eau d'Issey til mænd er en træagtig, akvatisk duft med noter af yuzu, bergamot, citron, estragon, muskatnød og åkande, afsluttet med tobak, sandeltræ, cedertræ, vetiver og musk. For kvinder er L'Eau d'Issey designet som en duft "så klar som forårsvand" med noter af lotus, fresia, cyklamen, melon, pæon, lilje og nellike, afsluttet med cedertræ, sandeltræ, musk og amber. Begge dufte er langvarige med en holdbarhed på over 12 timer og komplementerer hinanden smukt.

**Viktor & Rolf Flowerbomb og Spicebomb**

Hvis jeg skulle vælge min ultimative favoritduo, ville det være Viktor & Rolfs Flowerbomb og Spicebomb. Flowerbomb, lanceret i 2005, og Spicebomb, lanceret i 2012, er designet til at være mandlige og kvindelige modstykker. Flowerbomb har orientalske noter af bergamot, grøn te, sambac jasmin, centifolia rose, fresia, cattleya orkidé, musk og patchouli. Spicebomb er varm og krydret med noter af bergamot, grapefrugt, elemi, pink peber, læder, tobak og vetiver. Begge dufte er unikke og mindeværdige, og de gør en stærk visuel erklæring med deres håndgranat-inspirerede flasker. Jeg elsker at bære Flowerbomb, og min partner modtager altid komplimenter, når han bærer Spicebomb.

At bære matchende dufte kan virkelig forstærke hinandens tilstedeværelse, og disse duftduoer er perfekte til sommeren. Uanset om du leder efter en frisk og træagtig duft eller en varm og krydret, vil disse kombinationer ikke skuffe. Gå ikke glip af muligheden for at prøve dem og lad sommerens dufte omfavne dig.

Er du klar til at omfavne sommerens ånd? Udforsk også vores favorit makeup-trends for sæsonen og find de perfekte komplementer til dine nye dufte.

Related Products

Se mere