Loyalitetsclub

Når du tilmelder dig vores loyalitetsclub accepteres følgende vilkår og betingelser for medlemskab af emmaliving loyalitetsclub og markedsføringsamtykke.

Du tilmelder dig emmaliving loyalitetsclub hvilket er gratis og herefter acceptereres emmaliving loyalitetsclub's vilkår og betingelser.

Du giver samtykke til at modtage nyttige råd, tilbud, konkurrenceinvitationer og information om begivenheder, samt oplysninger om nyheder og særlige kampagner, der vedrører emmaliving's produktsortiment og medlemsservices, via e-mail, sms og notifikationer i apps, hvor din medlemskonto er tilknyttet. emmaliving kan kontakte dig og spørge, om du ønsker at opdatere dit samtykke, hvis der for eksempel tilføjes samarbejdspartnere.

Ved at afgive dette samtykke giver du tilladelse til, at emmaliving behandler oplysninger (navn, kontaktoplysninger, køn, alder, interesser, købshistorik og søgeadfærd) tilknyttet din loyalitets medlemskonto eller indsamlet via særskilt cookie-samtykke med det formål at målrette tilbud og anden kommunikation til dig.

Du har ret til at tilbagekalde dette samtykke til enhver tid via MinProfil eller via links i de e-mails, du modtager. På MinProfil har du også mulighed for at fravælge en eller flere af kontaktmetoderne.

emmaliving fungerer som dataansvarlig for emmaliving loyalitetsclub. Du kan finde yderligere information om behandlingen af dine personoplysninger og dine rettigheder i vilkår, betingelser og personoplysninger.