Det er altid en gevinst, når modemærker har deres egne bemærkelsesværdige skønhedslinjer. Mærker som Tom Ford, Chanel, Dior, Valentino, Yves Saint Laurent, Prada, Gucci og flere laver absolut fremragende makeup, duft og endda kropsprodukter. Og den bedste del? Jeg tror virkelig, at når nogen bærer disse fund, vil de øjeblikkeligt føle sig sat sammen og smartere.

Et eksempel på det? Marc Jacobs. Mærket har formået at lave nogle rigtig gode dufte. Og selvom de ikke længere tilbyder makeup, plejede jeg at være den største fan af mærkets Highliner – det var den perfekte gelblyant, der gav mig så intense øjenmakeup-looks.

Anyway, tilbage til parfumerne. Der er bare noget ved en Marc Jacobs-duft - de kan være lidt legende og sjove, men de er bestemt ikke unge eller sygt søde. De er den helt rigtige balance mellem sjov og sofistikeret. Og jeg ved ikke med dig, men det er det, jeg prøver at gå efter det meste af tiden, når jeg har parfume på.

Er du på udkig efter din nye parfume eller duft til sommerfesten, date eller bare en tur i byen med en du holder af? Så tag et kig på nogle af de mest populære perfumer og dufte nedenfor.

Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet Edt Spray 100 ml
Køb den her på tilbud 598 kr.


Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet Edt Spray



Marc Jacobs Daisy Edt Spray 50 ml.
Køb den her på tilbud til 459 kr.

Marc Jacobs Daisy Edt Spray

Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Edp Spray 50 ml.
Køb den på tilbud til 559 kr.

Marc Jacobs Daisy Eau So Intense Edp Spray

Marc Jacobs Perfect Giftset 175 ml.
Køb den på tilbud til 720 kr.

Hvorfor er Marc Jacobs parfume så populær?
Marc Jacobs parfume er sjov og ungdommelig, en lækkert duftende duftserie, der er kendt for sine feminine, moderigtige blandinger og smukke flasker til at matche. Den mest populære Marc Jacobs parfume er Daisy, og mange udgivelser siden er påvirket af noterne og arrangementerne af den berømte duft.

Hvilke duftnoter lugter populære Marc Jacobs-dufte af?
Med en ikonisk duftlinje som Daisy er det ingen overraskelse, at de bedst sælgende Marc Jacobs-parfumer er blomsterdufte. Sædvanligvis blanding af frugtagtige dufte af citrus, grapefrugt og bær med andre søde, blomsteragtige duftnoter giver feminine blandinger for kvinder at værdsætte.

Det er svært at finde et alternativ til en Marc Jacobs duft til kvinder, hvis du leder efter en frisk, spændende ny parfume. Nu hvor du er færdig med at læse vores Marc Jacobs parfume blog post, kan du gå over til emmaliving.dk for at finde din egen personlige perfume. Her på emmaliving finder du også et stort udvalg af nedsatte parfumer fra alle dine yndlingsmærker.

Related Products

Se mere