De absolut bedste parfumer til dig - og alle andre, der ønsker at dufte lidt smukkere

De absolut bedste parfumer til dig - og alle andre, der ønsker at dufte lidt smukkere

|
Dufte Eau de parfume Parfume

Paco Rabanne 1 Million koster måske ikke en million, men det føles bestemt som det. Denne duft er en ode til vores ønske om succes. Topnoterne af blodappelsin, grapefrugt og mynte fører dig til dets varme hjerte af krydrede noter, kanel og rose, hvor den i sidste ende efterlader et varigt indtryk gennem sin base af rav, læder, træagtige noter og patchouli.

Dens hårdtslående aromatiske profil efterlader ingen plads til tvivl, når en mand med en plan er i dit nærvær. Denne duft er karakteristisk, rig og klassisk, og derfor er den altid populær blandt mænd.

Shop Paco Rabanne 1 Million Edt Spray 100 ml til kun 617 kr på tilbud

Paco Rabanne 1 Million Edt Spray 100 ml

 

Versace Eros henter inspiration fra græsk mytologi, hvor Eros er kærlighedens gud. Derfor udstråler denne duft lidenskab, selvtillid og lyst.

Denne friske, aromatiske duft introducerer sig selv med mynte i toppen, som understøttes af kombinationen af ​​italiensk citronskal og grønne æbler. Den cremede Madagaskar vanilje, kombineret med varm tonkabønne, skaber en sensuel duft. Den træagtige base af cedertræ, vetiver og egemos binder knude på denne kraftfulde parfume.

Versace Eros Pour Homme Edt Spray 50 ml er sensuel og vanedannende, denne duft vil få dig til at føle dig som en græsk gud. Dens popularitet var aldrig i tvivl.

Shop Versace Eros til kun 393 kr på tilbud

Versace Eros Pour Homme Edt Spray 50 ml

 

Vi vurderer løbende de afprøvede og ægte klassiske colognes, der er din tid værd, og hver gang klarer Issey Miyake's snittet. Den japanske designers signaturduft harmoniserer frisk-duftende noter af yuzu, citron, blå lotus og vetiver med basisnoter af rav, tobak, cedertræ, sandeltræ og moskus. Alt sammen giver den helt rigtige duft, som du pålideligt kan bruge året rundt.

Shop Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Edt Spray på tilbud her til 315 kr.

Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Edt Spray 75 ml

emmaliving sælger kun ægte parfumer og dufte som er købt inden for EU og sendes fra et godkendt varelager med ægthedsgaranti mærke.

Eternity EDT er stedsegrøn : salvie, cedertræ, bergamot og mos kombineres for en jordnær og forfriskende finish og til en pris, der er venlig over for det grønne i din pung. Dette er en af ​​de dufte, som alle genkender, da det er et nemt valg som en signaturduft eller som en gave til den cologne-nysgerrige.

Shop Calvin Klein Eternity For Men Edt Spray 50 ml på tilbud til 232 kr. 

Calvin Klein Eternity For Men Edt Spray 50 ml

 

 

 

Related Products

Se mere