https://emmaliving.dk/products/olaplex-hair-perfector-no-3-100-ml

Olaplex no. 3 er den ultimate hårkur til at pleje dit hår med

|
Hårkur Hårpleje Olaplex

Plej håret med en hårmaske

Olaplex no. 3 er en bestseller som giver den ultimate hårkur på tilbud til kun 129 kr og bliver faktisk solgt hvert 5. sekund verden over. Olaplex No. 3 er optimal til den ultimative kur behandling til hjemmebrug, og hjælper med at genopbygge håret på daglig og ugentlig basis.

To til fire gange om måneden kan du bruge en fed hårkur. Det vil dine kulørte lokker elske dig for. En maske virker genopbyggende, fugtende og plejende, så hårets glans og sundhed bevares.

Har du et længere, farvet hår, bliver det med tiden mere slidt at se på i længder og spidser. Her kan en hårolie ofte afhjælpe problemet. Kom lidt i ad gangen, da for meget vil få håret til at se fedtet ud.

Olaplex Hair Perfector NO.3 100 ml. er en genopbyggende behandling til skadet og farvet hår. No. 3 er en behandling, som kan bruges til at viderebehandle en Olaplex salonbehandling. No.3 kan også sagtens blive brugt derhjemme uden at der har været en salonbehandling først. Olaplex No.3 kan anvendes af alle hårtyper men er specielt god, hvis du har skadet eller farvet hår, da hårfarvning konstant slider og nedbryder håret ved gentagende varmestylinger og/eller kemiske behandlinger.

Det er derfor en god idé at bruge Olaplex No.3 Hair Perfector, da den genopbygger håret og er yderst fugtgivende - virker også på extensions. Olaplex No. 3 giver dig et smukt og sundt hår.

Køb Olaplex No3 på tilbud her SHOP NU  

Anvendelse:

  • Fugt håret let med noget vand og tør derefter håret med et håndklæde - Håret må ikke være nyvasket.
  • Lad derefter produktet virke i 10 minutter -  hvis dit hår er meget skadet lad det virke i op til 30 minutter.
  • Skyl produktet ud og vask det efterfølgende med din shampoo og conditioner eller en hårkur. 

Related Products

Se mere