CLEAN er en duftserie, der er inspireret af duften af renhed og sæbe.

CLEAN er en duftserie, der er inspireret af duften af renhed og sæbe.

|
Clean Parfume

CLEAN er en duftserie, der er inspireret af duften af renhed og sæbe, præcis som når du træder ud af badet.

Jeg tror, ​​vi alle kan forestille os, hvad det vil sige at lugte snavset, men hvad med at lugte rent? Det er et sværere begreb at forstå, da der er så mange forskellige fortolkninger af, hvad det vil sige at lugte rent. For mig er renhed duften af ​​frisk vasketøj lige ud af tørretumbleren, en tom gade lige efter et regnvejr eller et skvis af lys, frisk citrus.

Jeg tror dog, at det største ved en ren duft er, at du kender det, når du lugter det. Jeg er besat af duft, og jeg har masser af dufte, som jeg har mærket i mit sind som "ren lugtende", som jeg roterer gennem min samling. Den største lighed, de har, er, at disse dufte altid får mig til at føle mig frisk og ny - som en blank tavle. Jeg bruger dem, når jeg vil føle, at jeg giver mig selv en ny start. Fortsæt med at læse for at finde mine yndlings rene duftende dufte. Nogle kan endda overraske dig.

Clean Reserve er en ny og spændende lancering fra duftmærket Clean. Kollektionen er en blanding af unikke parringer for at skabe bæredygtig skønhed. Jeg har prøvet Clean Reserve Warm Cotton i denne uge.

Har du endnu ikke fundet din favorit se gerne vores bestseller

Clean Classic Rain Edp Spray. 60 ml 

Clean Classic Skin Edp Spray. 60 ml

Clean Classic Fresh Laundry Edp Spray. 30 ml

Hvad er bæredygtig skønhed spørger du? I det væsentlige er duftene høstet fra ingredienser fra globalt forbrug og gøres på en miljøvenlig måde for at hjælpe med at vedligeholde og støtte de samfund, der dyrker disse ingredienser. Emballagen er lavet ved hjælp af bæredygtige og genanvendelige produkter, som igen mindsker vores miljømæssige fodaftryk.

Dufter godt og er med til at holde miljøet og lokalsamfundene i live? Jeg er med!

Der er 5 dufte i kollektionen, og jeg har haft fornøjelsen af ​​at prøve Warm Cotton – en dejlig blanding af varme og friske dufte, som jeg straks elskede. Jeg er helt sikkert tiltrukket af en mere af en moskusagtig, mere sexet duft, men denne har en smuk dybde af duft, der er utrolig unik og dragende, mens den forbliver let og frisk på huden.

Denne duft inkluderer benzoin, som er en vaniljefarvet harpiks høstet af sydøstasiatiske landmænd på en øko-bevidst måde. Benzoin høstes uden at skade træet, det er afledt af, og Clean Reserve sigter mod at uddanne landmændene for at sikre, at dette forbliver tilfældet. Det i sig selv er ret specielt.

Med topnoter af ingefær og aldehyd, er duften øjeblikkeligt varm, men let frisk, før den sætter sig i sig selv, når du får en blomstret, men moskusagtig finish. Mellemnoterne inkluderer mynte og peber for en let krydret, men frisk fornemmelse, og du kan virkelig fornemme moskus og vetiver for den ekstra dybde.

Disse dufte kan også kombineres med andre fra kollektionen, og Warm Cotton skal kombineres med Rain for en ekstra unik, blomstret, men dyb duft.

Jeg nyder virkelig denne til daglig brug, da den er blødere end hvad jeg normalt går efter, men er lige så unik som mine mere moskusagtige dufte.

Hvad er dine yndlingstyper af dufte?

Du kan finde Clean Parfumer her ved at klikke HER 

Clean Perfume blev grundlagt i 2003 i USA af Randi Shinder. Inspireret af den enkle skønhed i en duftende sæbe var den originale Clean-duft – med titlen Clean – den første i en vellykket serie af uhøjtidelige og fornøjelige dufte, der hylder så behagelige aromaer som frisk-bruset hud, frisk vasketøj og sprød bomulds-t- skjorter.

 

Related Products

Se mere